Betbuilder
Ora
Cote
1.01
1000
Linkuri utile
Bucurie la dublu în agenție! Câștig de 78.000 de lei cu o miză de 13 lei, cu un bilet...special

Bucurie la dublu în agenție! Câștig de 78.000 de lei cu o miză de 13 lei, cu un bilet...special

Weekendul trecut a fost unul cu adevărat norocos pentru unul dintre jucătorii noștri! Acesta a făcut senzație cu un bilet plasat într-o agenție Fortuna din Voluntari, unde a beneficiat de Bonus Dublu și Pariu Șansă pe același tichet. Cu doar 13 lei, pariorul inspirat a ales 19 evenimente care i-au "înverzit" biletul. 

Cele 19 selecții i-au adus o cotă de 6299, iar câștigul-extra de 70% - parte din schema de premiere a Bonusului Dublu - i-a "rotunjit" veniturile din pariuri sportive. La final, biletul a avut un câștig total de 77.981 de lei, adică peste 15.000 de euro! Dacă privești la rece biletul, selecțiile n-au fost deloc complicate. 

Aventura a durat doar un weekend și a început pe 1 noiembrie, cu o serie de partide scontate. Eroul nostru a pariat pe victoriile lui Tottenham, Juventus, AC Milan, Betis si Feyenoord, mizand totodata pe goluri la Aston Villa - Southampton. Pana aici, nimic neobisnuit. A mai adaugat cateva "sanse duble" la Kristiansund - Bodo/Glimt, Stromsgodset - Valerenga si Sandefjord - Brann Bergen, pentru ca e bine sa fii precaut in prima liga norvegiana. 

Per total, cotele de pe bilet au oscilat intre 1.30 si 2.11, toate selectiile fiind favorite! Duminica, pe 2 noiembrie, jucatorul nostru a mai asteptat un singur meci pentru castig: avea nevoie de victoria celor de la Sporting Braga, cu Famalicao. Gazdele au "livrat" potul cel mare (1-0) cu golul lui Bruno Viana ('74) si sarbatoarea s-a declansat instantaneu in Ilfov, cu cel mai mare tare bilet al iernii de pana acum. Te simti inspirat? Verifica si tu oferta Fortuna!