Betbuilder
Ora
Cote
1.01
1000
Linkuri utile
Acestia sunt castigatorii campaniei Electric Castle!

Acestia sunt castigatorii campaniei Electric Castle!

Azi, 21 iunie, am aflat marii câștigători ai campaniei Electric Castle 2023. Am avut pregătite pentru cei mai norocoși dintre voi 5 Experiențe VIP la cel mai tare festival al verii și alte 50 de premii.


Pentru al doilea an consecutiv, Fortuna merge la Electric Castle, unul dintre cele mai tari festivaluri de muzică din Europa. Distracția e garantată la Bonțida si pe lângă surprizele pe care le-a pregătit la castel, Fortuna vrea să ofere o experiență de neuitat celor care s-au înscris în campania desfășurată în ultima lună.

Astăzi am aflat cei 5 mari câștigători. Cele 5 premii le oferă norocoșilor câte două Bilete Premium Pass la festival și un tratament demn de un VIP. Atinși de Zeița Fortuna vor fi și alți 50 de jucători. Pentru ei am pregătit 5 telefoane mobile de ultimă generație, 10 boxe portabile, 15 smartwatch-uri și 20 de perechi de căști wireless.

Fortuna și Electric Castle fac echipă bună împreună așa că la Bonțida oricine poate avea parte garantat de jocuri, distracție pe cinste și muzică de cea mai bună calitate! Norocul vine la Castel și în 2023, așa că te așteptăm și pe tine cu o zonă de Fun&Games și multe alte surprize.